To CCS στηρίζει τη διοργάνωση Tech in Action από την iMinder Academy με τον συντονισμό της Boussias Cyprus.

Το φετινό συνέδριο “T.I.A – Technology-In-Action” έχει θέμα: «Η τεχνολογία ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στον βιώσιμο μετασχηματισμό, όλων των τμημάτων των εταιρειών και οργανισμών» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 από τις 08:30 μέχρι τις 16:00, στο Κτήμα Κουσιουμή. 

Το συνέδριο αποτελείται από μία σειρά παρουσιάσεων, από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή αγορά αλλά και του εξωτερικού. Κάθε εταιρεία καλείται να παρουσιάσει μία πρακτική εφαρμογή τεχνολογίας η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί άμεσα από τα λιανεμπορικά καταστήματα, τμήματα πωλήσεων, αγορών, παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής, ανθρώπινου δυναμικού και αναλύσεων δεδομένων.

Έκπτωση για τα Μέλη του CCS

Τα μέλη του CCS δικαιούνται έκπτωση 20% στο εισιτήριο του συνεδρίου χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό: MEMCCSO 


Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

Κρατήστε την θέση σας!

 

Έρευνα Διάγνωσης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Στο πλαίσιο των εργασιών του 4ου Συνεδρίου και Έκθεσης, “T.I.A._Technology-In-Action”, που υλοποιούμε την «2η Παγκύπρια Έρευνα Διάγνωσης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Εταιριών και Οργανισμών στην Κύπρο» με στόχο τη διάγνωση του βαθμού ανάπτυξης της τεχνολογίας των τεχνολογικών λύσεων αλλά και της ετοιμότητας  στις κυβερνοεπιθέσεις.

Το ερωτηματολόγιο θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά και οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες*. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε Προϊστάμενους όλων των τμημάτων ανεξάρτητα. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, σε δεύτερο χρόνο, οι ερωτώμενοι θα λάβουν τα αποτελέσματα της έρευνας.  Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί να αποκαλύψετε εμπιστευτικές πληροφορίες για την εταιρεία σας.

Κάντε κλικ 'Έναρξη Έρευνας' για να ξεκινήσετε την έρευνα. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σας!

 

Website Cookies Consent More Information