Πρώτη διοργάνωση για τον τομέα του COMPUTER GAMING στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση για τον τομέα του COMPUTER GAMING στην Κύπρο. Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society- CCS) με την ευγενική χορηγία της Microsoft και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του ECDL, της Logicom και του Stephanis.  

Στις 29 Μαΐου, το αμφιθέατρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου γέμισε με «μικρούς και μεγάλους» φίλους και λάτρεις της τεχνολογίας  που ενημερώθηκαν από διακεκριμένους ομιλητές και εντυπωσιακές παρουσιάσεις για αυτόν τον ολοένα και αναπτυσσόμενο τομέα της Πληροφορικής Επιστήμης. Οι συμμετέχοντες επίσης είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε παιχνίδια στο Xbox της Microsoft ενώ έλαβαν μέρος σε κλήρωση συσκευών από τους χορηγούς.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής πάντα πρωτοπορεί, ενώ στηρίζει και επικροτεί όλες τις νεανικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με την τεχνολογία και την πληροφορική. Ως εκ τούτου δεσμεύεται για διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων και στο σύντομο μέλλον.    

Website Cookies Consent More Information