O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS - Cyprus Computer Society) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Cyta, για την προώθηση του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), προς όφελος της κοινωνίας. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του CCS, κος Κώστας Αγρότης και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Cyta, κος Μιχάλης Παπαδόπουλος,  υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης, μεταξύ των δύο οργανισμών, στις 23 Οκτωβρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία της Cyta.

Στα πλαίσια της συνεργασίας τους, ο CCS και η Cyta θα πραγματοποιούν εκδηλώσεις και δραστηριότητες στους τομείς της πληροφορικής, του προγραμματισμού και της ρομποτικής, όπως συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, διαγωνισμούς και εκπαιδευτικά προγράμματα. Θα συμμετέχουν, επίσης, σε ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις.  Παράλληλα, οι δύο οργανισμοί, θα προωθήσουν και θα ενισχύσουν τη συνεργασία τους και με άλλους φορείς της Κύπρου και του εξωτερικού, σε θέματα εκπαίδευσης, πληροφορικής και τεχνολογίας.

Ο  CCS, ως ο κατ' εξοχήν οργανισμός για την προώθηση και αναβάθμιση της πληροφορικής στην Κύπρο, υλοποιεί με επιτυχία έργα και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας της πληροφορίας. Με συνοδοιπόρο τη Cyta, την αξιοπιστία της και τη  δύναμή της, που είναι η σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία, ο CCS προσβλέπει  στην περαιτέρω ανάπτυξη των συναφών τομέων προς επίτευξη των στόχων του. 

 

 

Website Cookies Consent More Information