Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής, στηρίζει τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με την προώθηση του επαγγέλματος και των σπουδών πληροφορικής στους νέους, μαθητές και φοιτητές.


Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουμε με το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου την Ημερίδα Πληροφορικής για μαθητές Λυκείου και Τεχνικών Σχολών που έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικές προοπτικές της Πληροφορικής Επιστήμης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωπος του CCS παραθέτει διάλεξη για το επάγγελμα της πληροφορικής. Φέτος η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τοΣάββατο 9 Μαρτίου, 09:00-16:00, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. 


Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος και το ECDL συμμετέχουν στις Ημέρες/Εκθέσεις Καριέρας ή/και Σταδιοδρομίας που διοργανώνουν τα Πανεπιστήμια για διαφώτιση των φοιτητών τους σε θέματα επαγγέλματος και εργοδότησης. Εκπρόσωπος του Συνδέσμου, συμμετέχει σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα ώστε να παρέχει πληροφορίες για τις προοπτικές του επαγγέλματος της πληροφορικής καθώς και να προωθήσει τις ψηφιακές δεξιότητες και την αξιόπιστη πιστοποίηση τους με το ECDL που είναι αναγκαίες για οποιαδήποτε καριέρα. Δείτε πιο κάτω τη λίστα των εκδηλώσεων:


  • Πανεπιστήμιο Κύπρου,  Έκθεση Σταδιοδρομίας: 13 Μαρτίου, 15:00-18:00
  • Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Career Exhibition: 10 Απριλίου, 10:00-14:00
  • Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Careers Exhibition Day: 18 Απριλίου, 10:00-14:00
Website Cookies Consent More Information