Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και το ECDL υποστηρίζουν και φέτος τη διοργάνωση-θεσμό Ράλλυ Κυνήγι Θησαυρού, που διατηρεί τη φήμη ως μια από τις πιο “cool” εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου! Δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω και δηλώστε συμμετοχή για να διασκεδάσετε προσφέροντας βοήθεια σε ένα κοινοφελή σκοπό!


Για δέκατη συνεχή χρονιά, θα κυνηγήσουμε μαζί το “θησαυρό”! Παρατηρώντας, μαθαίνοντας, ψάχνοντας, βρίσκοντας… αλλά προπαντός διασκεδάζοντας και προσφέροντας! Θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιγνίδι με αυτοκίνητα, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να καλύψουν μια άγνωστη διαδρομή εντός Λευκωσίας και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων, γρίφων και όχι μόνο... Θυμίζουμε επίσης πως δεν είναι αγώνας ταχύτητας! Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Μοναδικές προϋποθέσεις είναι η άδεια οδηγού, η ασφάλεια και η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, όπως προνοούνται από το νόμο.

Η εκκίνηση του “Ράλλυ” θα γίνει από την τάφρο D’ Avila στη Λευκωσία, την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011, στις 10 το πρωί.

Ο τερματισμός αναμένεται γύρω στις 12:30 – 13:00μμ στον εκθεσιακό χώρο της Χαρ. Πηλακούτας Λτδ στο Στρόβολο. 

Το κόστος συμμετοχής είναι €50 για κάθε αυτοκίνητο.

Το σύνολο των εσόδων θα δοθεί στο ταμείο του Ραδιομαραθωνίου.

Για πληροφορίες και συμμετοχές, καλέστε την Τηλετράπεζα στο 8000 2000.

Την εκδήλωση χορηγεί και παρουσιάζει η Χαρ. Πηλακούτας Λτδ και το MINI. Χορηγός είναι το European Computer Driving Licence (ECDL) Κύπρου και η Marfin Laiki eBank. Υποστηρικτές το Cyprus MINI Club και το Presse Café. Χορηγός επικοινωνίας ο Κλικ FM.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες