ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


Αγαπητά Μέλη του CCS,

Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Έργα και Ομάδες Ειδικού Ενδιαφέροντος του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμός μας ενημερώνεται και λαμβάνει συχνά προσκλήσεις από συνεργάτες για τη διερεύνηση της πιθανότητας συμμετοχής μας σε διάφορα ευρωπαϊκά έργα. Θέλοντας να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, και με στόχο την ενεργοποίηση συναδέλφων για συμμετοχή σε τέτοια έργα, δημιουργήσαμε και λειτουργούμε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου την Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για Ευρωπαϊκά Έργα (SIG EU Projects). Ο στόχος της Ομάδας είναι να εντοπίζονται συνάδελφοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα,γνώσεις και εμπειρία για να εκπροσωπούν το Σύνδεσμο σε Ευρωπαϊκά έργα Πληροφορικής.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι καλούνται να εγγραφούν το συντομότερο δυνατό στην Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για να λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση από το Σύνδεσμο.

Για εγγραφή ακολουθήστε τα βήματα πιο κάτω:

 

  1. Κάνετε login  στο www.ccs.org.cy με τους κωδικούς σας
  2. Κάνετε κλικ στο Workgroups & SIGs
  3. Επιλέξετε το SIG που σας ενδιαφέρει (π.χ EU Projects)
  4. Κλικ «Request Join the Group

 

Στη συνέχεια, θα λάβετε μήνυμα από το διαχειριστή του συστήματος για την αποδοχή σας ως μέλος του Group εντός των επόμενων 48 ωρών.

Σημειώνεται ότι σε ενδεχόμενη συμμετοχή μέλους του Συνδέσμου σε ευρωπαϊκό έργο, η συμμετοχή θα γίνεται κάτω από την ομπρέλλα του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής ο οποίος θα είναι εταίρος στο έργο και τα μέλη που θα συμμετέχουν θα αντιπροσωπεύουν τον Σύνδεσμο. Η επιλογή των μελών θα γίνεται με βάση τις δεξιότητες,  γνώσεις και εμπειρία που θα απαιτούνται για τα συγκεκριμένα έργα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα. Χριστίνα Παπαμιλτιάδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλ 22460680 η οποία  έχει την ευθύνη για ενημέρωση των μελών και για την υλοποίηση των διαδικασιών για εμπλοκή του Συνδέσμου στα διάφορα έργα.

Ευελπιστούμε στη δική σας συνεργασία για την επιτυχία του πιο πάνω εγχειρήματος, με πρώτιστο στόχο τη δική σας ενεργοποίηση ως  μέλη του Συνδέσμου, την απόκτηση εμπειριών σε Ευρωπαϊκά έργα, την αξιοποίηση ευκαιριών δικτύωσης τοπικά αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ CCS

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες