Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής συμμετέχει σε ομάδα εργασίας η οποία έχει στόχο την υλοποίηση έρευνας που αφορά τη Δημόσια Διαβούλευση για τον Ορισμό, την Αναγνώριση και την Μορφοποίηση της Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ευρώπη. Το 2018 είναι το Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Έτσι και το Ευρωπαϊκό δίκτυο για την Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά - Digital Cultural Heritage (DiCultHer) αναζητά να καθορίσει, να αναγνωρίσει και να μορφοποιήσει την έννοια της Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Σε πρώτη φάση 7 χώρες συμμετέχουν στην έρευνα.
 
Για το σκοπό αυτό σας καλούμε να συμμετέχε με την συμπληρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου (7 ερωτήσεις) ώστε να αποτυπωθεί η έννοια αυτή και να συμβάλουμε όλοι από κοινού στη δημιουργία των κατευθυντήριων γραμμών που θα καθορίσουν τη νέα πολιτιστική κληρονομιά.
 
Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι σημαντική καθώς τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση του European Year of Cultural Heritage (EYCH). 
 
Για να απαντήσετε στις ερωτήσεις, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://form.jotformeu.com/81546663684367, επιλέγοντας την Ελληνική έκδοση της φόρμας (πάνω και δεξιά της φόρμας).
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!   
Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες