Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών & Μηχανικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνουν συνέδριο με τίτλο «Η Κύπρος Αγκαλιάζει το Διάστημα 2016» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις18 Μαΐου (9:00 - 16.00) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ Μάριου Δημητριάδη, και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι Εθνικοί Εκπρόσωποι στη Διαχειριστική Επιτροπή του «Ορίζοντα 2020» και το Εθνικό Σημείο Επαφής θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του «Ορίζοντα 2020», ενώ ομιλητές από διάφορους οργανισμούς θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για την Τεχνολογική Υποδομή και Εφαρμογές σχετικά με το Διάστημα, καθώς και θα αναφερθούν στις ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω της συνεργασίας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα Εθνικά Σημεία Επαφής  χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δίνοντας μοναδική ευκαιρία σε Κυπριακούς φορείς για εμβάθυνση συνεργασιών και δικτύωσης.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής (διαθέσιμη από το http://cse.euc.ac.cy/images/PDFs/registrationform.doc) έως τη 16η Μαΐου 2016, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: [email protected] ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22-713013.  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ αποταθείτε στα τηλέφωνα 22-814875/872 και 22-205050/5048.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα το βρείτε εδώ και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής εδώ

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες